Blog

Latest Industry News

MISSIE

ONZE MISSIE ?

Met Classic Legends willen we voldoen aan de steeds toenemende behoefte om ons Automobiel Erfgoed in stand te houden. In de wereld van de oldtimers is dit al decennialang gebruikelijk, met Klassiekers en vooral Youngtimers is dit minder vanzelfsprekend.

Een Mercedes 300 SL Gullwing is inmiddels al geruime tijd enkel nog weggelegd voor de happy few. Gelukkig zijn er uit de afgelopen decennia nog voldoende fantastische wagens in omloop die voor de liefhebbende eigenaar een bron van plezier en voldoening zijn.

Met Classic Legends gaan we vooral op zoek naar wagens uit de jaren 60, 70, 80 en 90.
Daarbij denken we spontaan aan mythische wagens als de Porsche 911, BMW M3, Ferrari 512, Maserati Ghibli, Mercedes 190 EVO2

bmw-m3-e30

Maar ook de mindere goden zijn vaak erg leuk en meteen ook bereikbaarder voor zowat elke liefhebber. Dengolf_gti_smallk maar aan de legendarisch 2CV, de Peugeot 205 GTi, de BMW 318is E30, maar ook een Alfa Romeo GTV of 75 is zeker de moeite waard en biedt een hoop rijplezier.
In het luxesegment zijn vandaag ook een aantal wagens bereikbaar geworden die nog niets van hun kwaliteiten hebben verloren. Voorbeelden daarvan zijn de BMW 6-serie E24, alsook de Mercedes SL uit de 80’s en 90’s.

Lancia Thema 8.32 engineOok min of meer miskende wagens als bv. de Lancia Thema, in het bijzonder als 8.32 met de Ferrari-V8 aan boord, verdienen het om een tweede jeugd te beleven in de zorgzame handen van een echte autoliefhebber.

 

 

U merkt het, we kunnen zo nog wel even doorgaan. Heeft u vragen over de klassiekerstatus van een bepaalde auto, of bent u op zoek naar een bijzondere wagen ?
Neem gerust vrijblijvend contact op, we staan u graag te woord.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN ?

EEN WISSELEND AANBOD BOEIENDE AUTO’S
STALLING VAN UW KLASSIEKER
VERKOOP IN OPDRACHT
ADVIES EN BEGELEIDING

WAAROM KIEZEN VOOR CLASSIC LEGENDS ?

  • Steeds wisselend aanbod leuke en eerlijke auto’s
  • Begeleiding van begin tot eind
  • Wij zoeken de wagen van uw dromen
  • Wij verkopen ook uw klassieke wagen
  • Technisch advies bij aankoop en verkoop
  • Stalling van uw klassieker in optimale omstandigheden
  • Onderhoud en herstelling van uw klassieker

 

Back to top