Welkom

Welkom bij CLASSIC LEGENDS

Bij Classic Legends zijn we gek op Classic Cars, klassieke auto’s waar wij vroeger al van droomden en die op één of andere manier een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan ons automobiel erfgoed.

Classic Cars en oldtimers zijn steeds populairder en dat is geen verrassing, ze bieden namelijk een totaal ander rijplezier dan hedendaagse wagens en maken autorijden tot een ware belevenis.
Geen wonder dat veel mensen zich steeds vaker graag het plezier veroorloven van een klassieker of oldtimer .
Naast rijplezier bieden veel klassieke wagens ook een waardevaste investering. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan beleggen in een leuke klassieke auto ?

Bij Classic Legends gaan we op zoek naar auto’s met een ziel en een verhaal, die dromen vervullen of net nostalgische gevoelens opwekken bij mensen.
Wij hebben zelf een kleine collectie leuke auto’s en gaan vooral op zoek naar de auto die jij graag wilt hebben.

Wij zijn gevestigd in Waregem, u bent op afspraak steeds van harte welkom om een kijkje te komen nemen of voor een gezellige babbel over onze gezamenlijke hobby !

CLASSIC LEGENDS HOTEL

UW GELIEFDE KLASSIEKER ALTIJD PARAAT

Wenst u uw klassieke auto veilig en in ideale omstandigheden te stallen ?
In het Classic Legends Hotel kan uw wagen perfect overwinteren.
Diverse mogelijkheden worden aangeboden. Basis stallen, voorzien van een hoes, druppellader, maandelijks warmdraaien en controle van niveau’s, etc.

Contacteer ons vrijblijvend indien u meer info wenst.

WIJ VINDEN UW DROOMWAGEN

VIND DE KLASSIEKER VAN UW DROMEN

U wil dolgraag een klassieker, maar de zoektocht ernaar is niet meteen uw specialiteit ? Geen nood, Classic Legends zoekt voor u de wagen die u graag wil. Wij zorgen voor alle nodige info die u toelaat om een doordachte keuze te maken. Ook voor alle formaliteiten zoals import, keuring en inschrijving zorgen wij graag.

WIJ VERKOPEN UW KLASSIEKER

WIJ VERKOPEN UW KLASSIEKER

Classic Legends is uw ideale partner om uw klassieker te koop aan te bieden. Wij zorgen voor het verkoopklaar maken van uw wagen, de opmaak van een representatief verkoopdossier en een premium aanbieding via onze verkoopskanalen.
U heeft er geen omkijken naar en weet niettemin dat alles in het werk wordt gesteld om uw wagen efficiënt te verkopen.

Back to top