Missie

Onze visie op de klassiekerwereld

Welkom bij CLASSIC LEGENDS Bij Classic Legends zijn we gek op Classic Cars, klassieke auto’s waar wij vroeger al van droomden en die op één of andere manier een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan ons automobiel erfgoed. Classic Cars en oldtimers zijn steeds populairder en dat is geen verrassing, ze bieden namelijk een totaal ander rijplezier dan hedendaagse wagens en maken autorijden tot een ware belevenis. Geen wonder dat veel mensen zich steeds vaker graag het plezier veroorloven van een klassieker of oldtimer . Naast rijplezier bieden veel klassieke wagens ook een waardevaste investering. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan beleggen in een leuke klassieke auto ? Bij Classic Legends gaan we op zoek naar auto’s met een ziel en een verhaal, die dromen vervullen of net nostalgische gevoelens opwekken bij mensen. Wij hebben zelf een kleine collectie leuke auto's en gaan vooral op zoek naar de auto die jij graag wilt hebben. Wij zijn gevestigd in Waregem, u bent op afspraak steeds van harte welkom om een kijkje te komen nemen of voor een gezellige babbel over onze gezamenlijke hobby ! UW GELIEFDE KLASSIEKER ALTIJD PARAAT

Wenst u uw klassieke auto veilig en in ideale omstandigheden [...]

ONZE MISSIE ?

Met Classic Legends willen we voldoen aan de steeds toenemende behoefte om ons Automobiel Erfgoed in stand te houden. In de wereld van de oldtimers is dit al decennialang gebruikelijk, met Klassiekers en vooral Youngtimers is dit minder vanzelfsprekend.

Een Mercedes 300 SL Gullwing is inmiddels al geruime tijd enkel nog weggelegd voor de happy few. Gelukkig zijn er uit de afgelopen decennia nog voldoende fantastische wagens in omloop die voor de liefhebbende eigenaar een bron van plezier en voldoening zijn.

    Back to top